.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Шопингът може да носи по-голямо удоволствие от секса

Евгений Милов | преди 1 година
Шопинг
Снимка: iStock
Това е полезно да се знае преди празниците

Британски специалисти от компанията "MyndPlay", специализирана в разработката на неврокомпютърен интерфейс, твърдят че пазаруването може да достави повече удоволствие на човек от секса.

Резултатите от изследване, анализирало гама ритъма в мозъка на доброволците, сочат, че пазаруващите се делят на две групи.

Пазаруващите от първата група са "вдъхновени купувачи", които купуват единствено неща, подчертаващи индивидуалността им. Те не искат просто прахосмукачка, а прахосмукачка робот

Шопинг
Снимка: iStock

Пазаруващите от втората група "следват модните тенденции" или ходят на шопинг, за да бъдат в крак с останалите в обкръжението си.

Представителите на първата група в 84% от случаите имат същата картина на мозъчните гама вълни, каквато хората по време на секс или победителите в състезанията, като пазаруването за тях може да бъде дори още по-голямо удоволствие от интимния акт.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?