.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"С”- като сексуален и "П”- като постоянен

| преди 8 години
С”- като сексуален и П”- като постоянен
Първата буква се оказва от решаващо значение за сериозността на връзката. Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Първата буква от името определя избора на партньор.

Оказва се, че първата буква от името на жената има определяща роля в избора й на партньор – дали той ще бъде само сексуален обект или за постоянна връзка.

До заключението стигнали учени от Асоциацията за Психологически науки в Брюксел и Университета на Пенсилвания, цитирани от БГНЕС.

Ако името ви започва с буквите "И", "А", "С", "Р", "Ж", "Л" значи сте от жените, които гледат на мъжкия пол, като на сексуален обект. Жените, чиито имена започват с "К", "П", "М", "О", "Д" и "Ю" се стремят още от първата среща да изградят постоянни и сериозни взаимоотношения с мъжкия пол.

Питате се: „А какво ако моята буква не е сред изброените”? Отговорът на белгийските и американски учени е, че вие предпочитате възможно най-дълго да останете тайнствени и недостъпни.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?