В предпразничния сезон на желанията е време да си кажем всичко, за което мечтаем. И не става въпрос само за материални придобивки, а и за онези дребни неща, които искаме партньорът ни да прави малко по-честичко. Разпитахме доста двойки, които са заедно от различни периоди от време и обобщихме отговорите им, за да ви дадем представа какво желае да вижда човека до вас. Сигурни сме, че освен полезно, това четиво ще ви е и приятно – няма как да не ви разсмее.

Мъжете казват:

„Завличайте” ни на женски филми

Истината е (тихо, не го разгласявайте), че някои от тези филмчета всъщност са готини. „Джули и Джулия”? Затрогващ. „Здрач”? Давайте, семейство Джейкъбс! И единственото ни извинение да ги гледаме сте вие. Но не злоупотребявайте с привилегията да идваме с вас на кино – наистина никой мъж не иска да гледа „Яж, моли се и обичай”. Дори най-чувствителният тип не се интересува от гледката на Джулия Робъртс, която си контактува със слонове.

Бъркайте си в носа

За да изясним нещата още в началото, не ви молим да търсите „съкровища” в ноздрите си постоянно. Ще оценим и ползването на носна кърпичка. Но е трогателно по някакъв странен начин да ви хванем с пръст в нослето – това доказва, че сте истинско човешко същество с истински функциониращо тяло. А и такива ваши „издънки” ни позволяват спокойно да пръцкаме пред вас (но да се разберем – не обичаме вие да правите същото, все пак газовете миришат).

Бъдете прекалено женствени

Разбира се, страхотно е, когато ударите няколко бири и гледате мача с нас. Но също така ни харесват всичките ви момичешки навици, на които по принцип мъжете се подиграват. Писъците при вида на буболечка, розовите джапанки, козметичните чантички, претъпкани с неща от сорта на шампоан с киви… присмиваме им се, защото са сладки. А всъщност ни харесва това, че се страхувате от паяци и разчитате на нас да ги убием. О, да не забравяме, че също така обожаваме миризмата на онзи шампоан.

Плащайте сметката

Не се наежвайте, просто сме откровени. Ние, мъжете, вярваме в кавалерството и обикновено искаме да платим сметката. Но понякога, само от време на време, е приятно да се почувстваш поглезен.

Водете ни да пазаруваме

В случай, че се притеснявате, че ще ни обидите, ако се опитате да ни облечете – не е така. Бъдете сигурни, че се доверяваме на вкуса ви и нямаме твърди предпочитания  (ако изобщо имаме такива) по отношение на джинсите. Така че, моля ви, избирайте дрехите ни вместо нас. Но го правете бързо – действителната част от пазаруването е много досадна.

Жените казват:

Плачете по време на филми

Добре, ясно е, че това се случва само в края на ленти със спортна тематика като „Всяка една неделя” и „Помни Титаните”, но със сигурност е много сладко да видим, че дълбоко в себе си мъжът до нас си остава една чувствителна и ранима душа.

Пуснете газовете на воля

Не си мислете, че ви молим системно да ни обгазявате. Също така е абсолютно неприемливо да се пръцка на обществени места или в компания, независимо какво е мнението на приятелите ви за това. Просто ни ласкае мисълта, че се чувствате достатъчно комфортно, за да изпускате газове пред нас от време на време. А и това ни дава зелена светлина да правим същото (Така си е, без значение какво „казват мъжете” – приемете го!).

Използвайте нашите продукти

Не можем да скрием усмивките си всеки път, когато открием млякото си за тяло с мирис на кокос или пяната за коса на място, различно от това, където сме ги оставили. Само стойте далеч от гримовете ни, моля!

Поръчвайте десерт

Ще ви разкрием една малка тайна - може да казваме, че не искаме десерт, но всъщност е точно обратното. Така че поръчайте проклетото тирамису! Съществува неписано правило, че когато ядеш от неговата чиния, калориите не се броят.

Раздвижете се

Жените се наслаждават на редките моменти, когато половинките им решат да покажат движенията си на дансинга. Дори имитацията ви на Майкъл Джексън да е леко унизителна, хубаво е от време на време да ви видим по-отпуснати (но без да се събличате!).