.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да го накараме да ни обожава?

Анна Тодорова | преди 5 години
couple_love
Има тактики, които всяка една дама може да приложи, за да я обожава мъжът до нея

Предлагаме няколко тактики, които всяка от вас може да приложи на мъжа до нея.

Покажи му, че си самостоятелна

Няма нищо по-хубаво от това да покажеш на мъжа до теб, че можеш и сама. Докажи му, че и без негова помощ можеш да се справиш с проблемите и задачите. Нека да види, че не си мързелива и че те ценят на работното място. Разбира се, той винаги ще е опора за теб и ще иска да ти помага. Друго си е обаче, да види че си отговорна и сериозна. Не се заблуждавай - той ще започне да те глези така още повече.

Момчето, което интервюира влюбени двойки в продължение на година"Не питай старило, питай патило..."

Изслушвай го

Мъжът трябва да види, че може да разчита на теб. Говорете повече и се изслушвайте. Когато види, че можеш да пазиш тайните му, със сигурност ще уважава и пази твоите.

Глези го с вкусотийки

Не, не казваме, че трябва да си типичната домакиня. Разгърни въображението си. Налей любимото ви вино и украси чинията с различни плодове. Може да прибавиш и малко сметана или шоколад към тях. Със сигурност ще го трогнеш и той ще ти върне жеста.

Дай му свободно време

Нека и той да се вижда с момчетата от време на време. Това е идеалното време да обърнеш внимание на себе си, като се поглезиш с нова прическа, маникюр, да се видиш с момичетата или просто да останеш насаме със себе си.

Показвай любовта си

Показвай любовта си като го подкрепяш и разбираш. Смейте се повече, правете си взаимно изненади, планирайте почивки, разчупете сивото ежедневие. Давай му кураж и вървете в една посока. Така ще бъдете вечно щастливи.

Как да опазите добри взаимоотношения без компромисиТърсете взаимно уважение, зачитане на мечтите и интересите ви
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?