Много ни се иска и в живота да се случват прекрасните неща от романтичните филмови комедии, но за съжаление търсенето на Г-н Идеален не винаги е асфалтирана пътечка. По Закона на Великата Гадост по-често е дере, с нахвърляни драскащи краката камъни и тук-таме някоя пепелянка за разкош ( и писък!). Търсенето е дръзко приключение, отнема време и никой не ти дава отговорите наготово. А когато липсва фея кръстница, която да превръща плъховете в кочияши, и да нагласи нещата да се случат така, както е редно, трябва внимателно да се оглеждаме за знаците дали това е Той.



5 знака, които ще ви покажат дали това е той

Знак 1
Уважението е първото нещо в този списък
Между вас може да има много страст, много искри, много какво да си кажете, но няма ли го уважението, просто не приемайте връзката като сериозна. Уважението трябва да е двупосочно – да се дава и да се получава. Ти трябва да го уважаваш и той да уважава теб.

Знак 2
Той е готов да прави компромиси
Тук не става дума само да пропусне вечерта с приятели, заради това, че не се чувствате добре. Иде реч за отстъпчивост по отношение на принципи, защото изразът „на всяка цена” трябва да бъде посмекчен, когато става въпрос не само за един човек, а и за този до него.

Знак 3
Цени мнението ви
Това ще постави най-големия знак за равенство помежду ви, а това е добра основа за солидна връзка.

Знак 4
Осъзнава, когато е допуснал грешка и говори с вас за това
Да признаеш грешките си не е лека задача – нито за мъжете, нито за жените. Хора сме – всички грешим. По-важното е да осъзнаваме какво сме направили, да можем да си признаем грешката и да обсъдим с човека до нас какво е нужно да направим, за да не повтаряме тези грешки.

Знак 5
Радва се на вашите успехи
Казват, че човек по-лесно споделя мъката на другия, отколкото радостта му. Защото когато другият е щастлив, случват му се хубави неща и печели, често в отношенията се прокрадва завистта. Ако той искрено се радва на успехите ви – това е още една червена точка в списъка.