.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

5 качества, които мъжете ценят у жените

LadyZone.bg | преди 4 години
Мъж и жена
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
... или как да впечатлим и привлечем вниманието на силния пол върху себе си

В запитване, изпратено до група млади мъже, относно качествата, които най-много ценят в една жена и тези, които най-много мразят, първенецът сред положителните отговори се оказало чувството за хумор. Като най-отблъскващо мъжете посочили склонността на дамите към прекалени капризи, оплакване и мрънкане за щяло и нещяло. В края на краищата резултатът от анкетата изтъква на преден план 5 черти от характера, които мъжът най-много харесва в нежния пол. Със сигурност всяка една от вас, в по-малка или по-голяма степен, ги притежава:

Чувство за хумор

Често мъжът обича да се изявява в ролята на артистичен мачо и е обзет от истинско благоговение, когато аплаузите от ваша страна приемат формата на искрен жизнерадостен смях. В същото време самите мъже много обичат да се смеят, и ако вие притежавате същото умение – безпроблемно ще се превърнете в обект на интерес от негова страна. Трябва да знаете, че добре развитото чувство за хумор почти винаги означава интелигентност и тънка чувствителност.

Интелигентност и съпричастност

Не си мислете, че мъжът ще "лапне" по вас, само заради безупречната ви визия и хубавата ви усмивка. Не. Мъжът иска да има до себе си събеседник и, в повечето случаи, добър слушател. Не занимавайте мъжа насреща с разкази за ужасния си ден или бримките по чорапогащника си, а ако трябва нещо да споделите, го вмъкнете в подходящия момент и форма. Докажете му, че притежавате нe само външен чар, но и съпричастност и разбиране отвътре. Според характера и стойността на разговора може да се наложи да вмъкнете цитат или стих, но не забравяйте да проявявате жив интерес към неговите любими занимания и хобита. Така безспорно ще го впечатлите с познанията си, пък и вие самите ще научите повече за него.

Продължава >>>

Ключови думи:Мъж, Жена, Качества
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?