.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

20 знака, че е време да заживеете заедно

| преди 7 години
20 знака, че е време да заживеете заедно
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Когато сте му на гости, вече не ви прави впечатление, че сте полугола, когато се разминавате в коридора с родителите му...

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosУ вас (или у тях) има цял куп ваши (негови) неща – дрехи, аксесоари, обувки.

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosПиснало ви е да разнасяте в найлонова торбичка дрехи, бельо, гримове и всичко необходимо за преспиване у любимия.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosПостоянно сте заедно – или сте у вас, или у тях.

 


Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВъв времето, в което не сте заедно, и двамата висите на телефона.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosКогато той ви изпраща до вас, не може да се откъсне от „сладките” ви устни.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВече знаете добре какви лоши навици има той, както и той знае за вас – разхвърляни дрехи, творчески хаус…Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosПоне веднъж сте му показали, че се оригвате по-силно от него.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosТой сам ви купува нова четка за зъби, която поставя в неговата баня.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВече не помните кога точно се запознахте с родителите му (както и той с вашите).Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosКогато сте му на гости, вече не ви прави впечатление, че сте полугола, когато се разминавате в коридора с родителите му.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosРодителите му ви харесват и уважават (същото се отнася и за вашите родители).Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosУ тях има специално място, отредено за вашите вещи – в гардероба, на тоалетката, в кухнята.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosКогато готвите нещо, задължително носите и на любимия – в пластмасова кутия.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosНегативите по чакането по спирките на градския транспорт са повече от позитивите от прекрасните моменти, прекарани с любимия.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosВсеки път, когато ви се развали кранчето или душ слушалката в банята, си казвате „защо любимия го няма да ги оправи?”.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosГотови сте да пренебрегнете личното си пространство за сметка на времето прекарано с него.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosГотови сте да се събуждате до него всяка сутрин, да се гушкате, да закусвате и да си говорите заедно.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosПодготвени сте да пускате няколко допълнителни перални в седмицата, вместо досегашната една.

 

Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosГотови сте понякога да гледате футболен мач и да пиете бира, вместо да се разхождате навън с приятелки.Снимка: Thinkstock/Guliver PhotosТой няма нищо против, ти нямаш нищо против. Решено е!


Ключови думи:
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Още по темата
Какви оценки получава(х)те в училище?