.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Яхни вълната на хармонията

| преди 8 години
Яхни вълната на хармонията
"Прилив на енергия - без алкохол и без цигарен дим" е мотото на концерта, който е тази събота в зала "Фестивална"

Да ви поканя на едно приятно събитие:

Популярните изпълнители от  "Уикеда”, "Джанго Зе", Спенс, DJ Dancing Angel и други ще "яхнат” вълната на хармонията в събота вечер от 19 ч. Под мотото "Прилив на енергия - без алкохол и без  цигарен дим” концертът ще се вихри в продължение на 3 часа. Този концерт е  организиран от вдъхновени млади хора от фондация "Изкуството да живееш”.

Индиецът Камлеш, един от участниците в концерта, споделя: ”Чрез емоционалното общуване всеки един от нас може да намери себе си. Да си отговори на въпроса каква е тази роля, която трябва да "играе” в живота си. Тази роля е по-голяма от това да се тревожим. В момента, в който дадем шанс на тревогата, единственият инструмент, на който започваме "да свирим” е депресията. Този концерт е една възможност за новото поколение да преживее забавление по здравословен начин, а именно без цигари и без алкохол”.  

Вишня Марушич ще участва за втори път в YogaJam. Първият концерт е бил в Смолян тази година - с много танци и много, много различна музика.

Идеята за тези концерти са отговор на обявената от Организацията на обединените нации (ООН) тази година за междукултурна хармония и здравословна среда. Участници са хора с най-различен начин на живот, които се стремят към нов алтернативен, здравословен  стил на живот без стрес и насилие.

Водещ на концерта  ще бъде Ива Дойчинова от "Денят е прекрасен”. Събитието ще бъде достъпно за всеки - входът е свободен. Безплатните билети могат да се вземат от www.yogajam.org.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?