.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Изкуството на българските занаяти и приложни изкуства на жълтите павета

д-р Вергиния Николова | преди 3 години
2110872797.jpg
Ръчно сътворени бижута и аксесоари, произведения от стъкло, керамика и дърво, рисуван текстил, кожени изделия

През двата августовски дни (28 и 29) на открито на площад "Батенберг" ще бъдат изложени ръчно сътворени бижута и аксесоари, произведения от стъкло, керамика и дърво, рисуван текстил, кожени изделия. Това е третото поредно издание на летния арт фест с участието на талантливи автори от цяла България.

Ще може да занесете късче от автентично изкуство в домовете си, да творите в работилниците на открито, да вземете книга от щанда за безплатна размяна.

Българските творци Ви канят на третото издание от летният арт сезон на занаятите и приложните изкуства с мотото: "Да запазим българските занаяти и приложни изкуства и да насърчим творческата икономика."

Всеки последен уикенд на мястото на бившия Мавзолей през следващите месеци септември и октомври ще продължи традицията в летните арт събития на открито в столицата.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?