.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Звезди стават продавачи

LadyZone.bg | преди 5 години
Елена Петрова
Д-р Неделя Щонова
Елена Петрова, Десислава Стоянова и д-р Неделя Щонова се включват в благотворителната кампания "От любов към живота"

Елена Петрова, Десислава Стоянова и д-р Неделя Щонова се присъединяват в кампанията срещу рака на гърдата „От любов към живота”. 

Деси Стоянова
Деси Стоянова


В събота (27 октомври) популярните лица от екрана на bTV ще се включат към благотворителния базар, на който ще продават продукти от специалната розова серия. 100% от печалбите, генерирани от продажбата на благотворителните продукти, ще бъдат дарени за закупуването на медицинска апаратура и обслужването на профилактични прегледи.

Д-р Щонова
Д-р Неделя Щонова

 Известни личности, подкрепяли най-мащабната благотворителна кампания у нас през 10-годишната й история досега, и екипът, който организира кампания „От любов към живота” ще очакват всеки, който иска да подпомогне каузата, до 3 ноември на последния етаж на The Mall, София.

Сред българските звезди, които ще продават на благотворителния щанд са Ива Екимова и дъщеря й Дара, Белослава, Сантра, Рейчъл Роу и още много други. Сред звездните двойки, които ще подкрепят „От любов към живота”, са Нели Атанасова заедно с половинка й Александър Сано, както и младото семейство Ники и Саня Илиеви, които ще се включат специално в кампанията между пътуванията си в чужбина.

Мария Илиева, ДесиСлава, Свилен от Остава, Димо от P.I.F., Стефания Колева, Диана Любенова, Мартина Вачкова и други любими лица също ще подкрепят каузата.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?