Любовта не знае граници и понякога се случва между хора, които никога не бихте предположили, че има шанс да стоят един до друг, без да шокират с факта, че изобщо не си отиват. Да, понякога това се случва и при известните. Вижте няколко нетипични двойки, които в някакъв период от време бяха заедно, независимо от всякаква логика:

Рейчъл Макадамс и Майкъл Шийн
Снимка: Getty Images/ Guliver PhotosСлед като последното ти гадже е било Райън Гослинг, човек би очаквал, че следващото ще е някой на нивото му, като например Джеймс Франко. А не сериозен театрален актьор от британската сцена. Дори и да е любящ и мил мъж, все пак не е точно от онези мачовци, които те карат да настръхваш от желание и страст... Но тя си знае - двамата изглеждат щастливи заедно, а това е най-важното, нали така?

Кимбърли Стюарт и Бенисио Дел Торо
Двамата очакват дете, но не са заедно. Според таблоидите бебето им е грешка от еднократно преживяване в пиянска вечер, но както е очевидно - с трайни последствия.

Бригит Нилсен и Флейвър Флав
Двамата се запознаха по време на риалити шоу, в което участваха, но със сигурност между тях не е пламнала любов от пръв поглед. Всъщност Бригит е около две глави по-висока, което няма как да видите от снимките тук, но да, един до друг изглеждат нелепо. Освен това двамата се караха като котка и мишка по време на цялото предаване, преди накрая да си признаят, че всъщност имат чувства един към друг. Е, подобна връзка няма как да издържи твърде дълго, затова и се разделиха. Но пък представете си как изглеждат заедно.

Мел Би и Еди Мърфи
Когато започна връзката помежду им, Еди беше на върха на кариерата си, докато Мел беше позабравена поп-звезда, която се чудеше как да си намери работа. Двамата се влюбиха бързо и дори си направиха татуировки с името на другия. "Бяхме соул мейтс" - призна пред списание Мел Би - "Приличахме си по толкова неща. Беше наелектризиращо." Само че връзката им приключи публично - Еди заряза Мел, докато даваше интервю по телевизията и поиска тест за бащинство на още нероденото им дете. Въпреки че тестовете потвърдиха "вината" на Еди, той отказва да вижда и Мел, и дъщеря си.

Том Крус и Шер
Шер беше на 39 и в музикалния бизнес от 20 години, когато срещна 20-годишния изгряващ актьор Крус. Двамата излизаха няколко месеца и според слуховете Шер била луда по младичкия си приятел, когото тя самата описва като "Най-прекрасният и любвеобвилен мъж, когото можете да си представите." Тя разкри, че суперсамоувереният Том, в какъвто се превърна актьорът към днешна дата, е много различен от онзи, когото тя е познавала. Тогава той е бил невероятно срамежлив и в постоянна битка да се адаптира към новия си "холивудски" живот.

Бритни Спиърс и Аднан Галиб
Снимка: Splash/ Guliver PhotosПо средата на истински публичен срив и измежду болезнени битки в съда за правата над децата й, Бритни направи немислимото и започна връзка с папарака-фотограф Аднан. Той, заедно със стотици други направи състояние, снимайки звездата, когато животът й пое в посока надолу. Феновете на Бритни бяха ужасени от избора й, но връзката им продължи с месеци и дори имаше слухове, че двамата тайно са сключили брак. Нещата приключиха, когато бащата на Бритни пое контрола над живота на обърканата си щерка и й забрани да се вижда с папарака. След раздялата им се чуваше, че Аднан мисли да публикува секс-касетка с Бритни, но така или иначе (и за щастие на Спиърс), такава не се появи.

Синита и Брад Пит
Синита (Sinitta) беше в пика на кариерата си като певица, когато срещна непознатия начинаещ актьор Брад Пит. Връзката им продължи две години, но срамежливият и спокоен Брад не можа да се справи с дивата и обичаща безконечните купони изпълнителка. "Бях млада и на върха на кариерата си и не исках да си седя вкъщи на романтични вечери". Все пак двамата си останаха приятели и все още поддържат връзка. Брад дори й прати поздравителен смс, когато Синита осинови две деца. 

Анджелина Джоли и Били Боб Тортън
Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Анджи е известна с това, че е абсолютно непредвидима, но със сигурност никой не е очаквал странния й брак с Били Боб Тортън през 2000г. Красавицата тогава беше на 24, докато Били - на 44 и с цели четири развода зад гърба си. Любовта им обаче изглежда не се интересуваше от подобни условности, така че те направиха всички странни неща, които са ви известни - носеха си по малко кръв в медальони на вратовете си и си купиха надгробни плочи и места в гробище, така че да почиват в мир един до друг... Е, бракът им продължи три години, а не докато смъртта ги раздели, а Джоли призна,  че са били "твърде различни, за да имат бъдеще заедно".