.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Историята на света, обяснена в 20 минути

Евгений Милов | преди 1 година
YouTube
Забавно видео, от което ще научите много

Ако едно видео в YouTube само за няколко месеца има над 30 милиона преглеждания, значи със сигурност си заслужава гледането. Като Историята на света, обяснена в 20 минути - едно забавно видео, от което ще научите много.

Светът е бил едно доста динамично място през последните няколко милиарда години, но за щастие не ви е необходимо толкова време, за да разберете какво се е случило - зараждането на Вселената, Слънчевата система, живота на Земята, еволюцията на видовете, развитието на различните човешки цивилизации, религии, войни, технологичната инвазия и още много любопитни неща.

Това клипче е като да научите цялата история на света за няколко минути по един ексцентричен начин. Благодарение на Бил Вурц и YouTube, разбира се - просто гледайте следващото видео:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?