.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хасан и Ибрахим: “Ние ще станем световноизвестни”

LadyZone.bg | преди 3 години
2110922730.jpg
Снимка: Press office
Това са думи на двамата близнаци, които са родени пианисти

Със сигурност сте чували за братята близнаци - Хасан и Ибрахим, които завладяха българската публика със своето музикално майсторство. Водени от силното си чувство за естетика и музикалност, те владеят нотите както малко младежи на този свят.

Пръстите им се плъзгат по клавишите, а талантът им се разпростира отвъд граници - там където животът е песен, ежедневието са лирична поезия, а музиката – начин на живот.

Всичко започва преди седем години, когато един ден баща им засвирил на акордеон и двамата братя усетили ритъма на мелодията - навремето Хасан и Ибрахим са едва на 4 годишна възраст.

"Бяхме още невръстни, когато за първи път чухме вкъщи да се свири на акордеон. Изведнъж усетихме как музиката завладя телата ни и ни изпълни с желание за свирим. Пръстите ни сами започнаха да се движат. Представяхме си как се плъзгат по клавишите", споделя Хасан.

2110922732.jpg

Близнаци признават, че музиката е тяхното призвание и че за нищо на света няма да спрат да свират.

Ние, талантите на България и Димитър БербатовВ този светъл и красив празник - Денят на народните будители, имаме удоволствието да ви представим едно от големите имена на световния футбол – Димитър Бербатов, под една различна, обаятелна светлина
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Имахте ли романтични нощи през лятото?