.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой спечели прекрасните награди на LadyZone oт играта "От 8 до безкрайност"?

| преди 45 седмици
ваучер

LadyZone.bg вече официално е на 8 години. Празнувахме през целия месец ноември с игра с награди и много статии, посветени на безкрайността, която осмицата носи. Като любезни рожденици искахме да има подаръци не само за нас. За всички вас, които ни четете и обичате подаръци, беше играта "От 8 до безкрайност". Отговор на един въпрос ви даде правото да се регистрирате в играта с награди - ваучери за луксозни козметични продукти за коса на стойност 100 лв. + несесер.

 

 

Повече от 2000 души се включиха в играта ни, отговаряйки на различни въпроси. Благодарим ви за интереса и активността. Според правилата на играта, трима от вас, избрани на томболен принцип, ще получат награди. Късметлиите са:

Валя Бешева
Койна Ласкова
Весела Илиева

Честито!

Ще се свържем с печелившите по имейл, за да уточним начина на получаване на наградите.

На всички останали благодарим отново! Ще се радваме и през следващите години да сме заедно, да сме ви полезни, да се забавляваме, да сме сайтът, в който откривате всичко за жената на едно място!

 

 

 

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?