.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Към златната рибка: Вечно лято, плодове и остров Бали

| преди 8 години
Към златната рибка: Вечно лято, плодове и остров Бали
Снимка: Thinkstock/Guliver Photos
Обобщението на анкетите показва още - обичаме да хапваме плодове и се чувстваме най-добре там, където е любимият ни

Съдейки по резултатите от седмичните ни анкети, три са основните желания, които бихме отправили към златната рибка, ако я уловим – да е вечно лято, да хапваме различни плодове и да си почиваме с любимия на остров Бали.

Не звучи зле, ама никак даже! Само че златни рибки напоследък не сме виждали, да не кажем изобщо. Само няколко попчета и сафрид. Последните дори бяха в чиния, хрупкави и вкусни.

Заклинание за вечно лято търсят 47,51% от гласувалите в седмичната анкета със заглавие „Краят на лятото е и ви се иска…”. И на нас ни се иска лятото да не свършва, нито почивката на морето, мързелуването под слънчевите лъчи… Но мечтите са си мечти – реалността е друга.

Слънцето бавно, но осезаемо започва да топли все по-малко, пясъкът и водата по Черноморието изстиват. И вместо на остров Бали с любимия, както искат 22.81% от гласувалите в анкетата "Коя романтична дестинация мечтаете да посетите с любимия?”, се връщаме отново на вкъщи, защото някои са на училище, други тръгват на работа. Но нали по-важното, според 30,3%  е, че мястото не е от значение, условието е да сме двамата. Следователно, стига да сте двамата, ще се чувствате добре и през работния ден, и на село, и в класната стая, и в магазина, и готвейки до печката.

И като стана дума за готвене… 37,79% от гласувалите в анкетата "Стремите ли се да приемате повече фибри" споделят, че се опитват да хапват плодове колкото се може по-често. 15,02 % обаче изобщо не знаят какво са фибрите. Почти толкова (14, 32%) обаче здраво са захапали здравословния начин на живот и не го пускат. Здраво – защото са здрави зъбите им от толкова здравословна храна!

А ето и новите ни въпроси:

За какво най-често вдигате скандал?
Ще смените ли прическата си за новия сезон?
Коя хипотетична любовна двойка ви се струва най-интересна?
Какво може да развали хубавия секс?
Спортувате ли вкъщи?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?