.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Джордж и Амал Клуни търсят желаещи за двойна среща

| преди 15 седмици
Джордж и Амал Клуни
Снимка: Getty Images
Те ще приемат двама души в дома си на езерото Комо в Италия с благотворителна цел

Бихте ли искали да отидете с половинката си на гости в италианския дом на Джордж и Амал Клуни за обяд с известната довйка? Сега имате такава възможност, ако решите да участвате в благотворителната томбола, която двамата организират. Целта на инициативата е да събере средства за общата им фондация Clooney Foundation for Justice, която провежда кампании срещу нарушаването на човешките права.

Джордж и Амал ще приемат двама души в дома си на езерото Комо в Италия. Съобщението за инициативата обяснява, че победителите в томболата ще могат да посетят къщата на звездната двойка. Домакините ще приготвят обяд за събитието. Късметлиите ще могат да поговорят с актьора и съпругата му на чаша вино и да ги опознаят лично.

Джордж и Амал Клуни
Снимка: Getty Images

Билетите за участие започват от 10 долара и стигат до 5000. Ентусиастите, които дадат повече пари за благородната кауза на фондацията, ще имат по-голям шанс да бъдат избрани на 14 юли.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?