.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Революцията на мравките" - за какво можем да завиждаме на мравките? А те на нас?

LadyZone.bg | преди 4 години
революцията на мравките, книга, роман
Последната книга от трилогията на Бернар Вербер излиза у нас на 1 декември

За какво можем да завиждаме на мравките? За хармонията с природата, смелостта и пълноценното общуване. А за какво могат те да ни завиждат? За хумора, изкуството, любовта. Ще успеят ли двете най-напреднали цивилизации да се спогодят след хилядолетия на невежество?

"Революцията на мравките" завършва трилогията за един поразителен свят, населен от милиарди насекоми с интелект и организация, на които могат да завидят и най-страховитите армии. Време е читателят да разбере ще успеят ли двете най-напреднали цивилизации да се спогодят след хилядолетия на невежество. Ако "Мравките" беше книга за срещата, а "Денят на мравките" - за конфронтацията, то "Революцията на мравките" е роман за новата среща. И за разбирателството.

"Революцията на мравките" на Бернар Вербер излиза на книжния пазар у нас на 1 декември.

революцията на мравките, книга, романФренският ентомолог и писател Бернар Вербер постига международна популярност през 1991 г., когато излиза романът му "Мравките". Заглавието бързо се превръща в световен бестселър и авторът решава да предложи на читателите продължение - "Денят на мравките", която е една модерна одисея за две паралелно съществуващи на Земята цивилизации. Вербер е автор и на оригиналната трилогия "Танатонавтите", "Империята на ангелите" и "Ние, боговете", както и на редица експериментални четива. Според авторитетните издания, той е най-четеният писател във Франция.

Прочетете откъс от романа>>>

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?