.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Приятен реге микс за едно ритмично лято

LadyZone.bg | преди 3 години
2110868352.jpg
Следва един музикален кокетейл от приятни ритми и лежерни ноти

Уникален саунд. Миксът, на който попаднахме в профила на Done To Death Projects в SoundCloud е изключителен музикален коктейл за лято 2015. Решихме да го споделим, защото в големите горещини няма нищо по-хубаво от това да слушаме приятна музика с освежаващо питие в ръка. 

Негови автори са Phase Selector Sound, сформирано през 1996 г. от Крейг Алън и Джош Елрод, известни със саунда "Disassemble Dub", издаден от ROIR records през 1999 г. Сингълът бе приет отлично от музикалните критици и пожъна огромен успех сред дъб общността.

През годините, Крейг се представя под псевдонима Pale Rider. В началото на това лято той и Джош отново си партнират като домакини на месечното реге парти в клуб "Dino" в Източен Нашвил. Вдъхновени, двамата артисти започнаха да работят заедно върху нови парчета.

Миксът, който следва съдържа мелодии взети от оригиналните 7-инчови записи на известни реге изпълнители. Приятно слушане. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?