.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Лъже ли ви той?"

| преди 7 години
Лъже ли ви той?
Ако сте наясно с това кое е истина и кое не, по-трудно ще се оказвате разочаровани. Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
Много полезна книга-наръчник за разпознаване на лъжите. Да, и на неговите също.

Една от основните причини да ни лъжат успешно е, че търсим истината в думите на човека отсреща, а през това време често не забелязваме очевидни или поне издайнически знаци, че другият не казва истината. Ако се стремите да забележите лъжите, а не честността, ще можете да установявате кога някой ви заблуждава, по всяко време и навсякъде. Не бива да вярвате на някого, само защото на пръв поглед говори искрено.

Авторът на книгата „Лъже ли ви той?” е Дан Кренъм - бивш следовател от ЦРУ, водил разпити с детектора на лъжата.

Днес той работи за правителството на САЩ и разработва програми за американското разузнаване за оптимизиране на международните им операции. Дан посвещава голяма част от работата си на изучаването на психологията на човека и си е сътрудничил с известни експерти и автори в областта като Тони Робинс („Събудете великана в себе си“) и Джоузеф Асараф („Тайната“).

Разтревожен от оплакванията на много жени, че ги мамят и се възползват от тях, той разработва стратегия, с чиято помощ всяка жена може да установи дали я лъжат.

Идеята на тази книга не е да ви накара да мислите, че всички наоколо се опитват само и единствено да ви подведат или че всеки мъж, с когото ви срещне съдбата, се опитва да ви измами.

Способността да забележите подходящия мъж е незаменима. Както и да разпознавате лъжите, преди да сте се влюбили в неподходящия.

Научете тайните на ЦРУ за водене на разпити и разследвания, за да разберете дали приятелят ви действително казва истината.

„Лъже ли ви той“ ще ви разкрие:

•             Защо мъжете лъжат.

•             Двата вида лъжи, които мъжете изричат.

•             Защо не забелязваме лъжите и как да се научим да го правим.

•             Какви въпроси да зададем, за да хванем лъжеца.

•             Повече от 101 примерни лъжи.

•             Как да излезем победители от измамната игра.

•             И още много други полезни съвети.

 

Стратегията на Кръм ще ви помогне не само в личния живот. Жените, които усвоят похватите, описани в книгата, могат да станат по-добри служители, колеги, ръководители, бизнес дами и да водят по-успешно преговори.

 

От издателсво Локус Публишинг. Цена: 12лв.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?