.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Кой извади късмет и ще зарадва любим човек?

LadyZone.bg | преди 4 години
Специален подарък
Кой печели страхотна награда, с която ще може да усмихне някого

Преди няколко дни ви попитахме „Кой цитат от книга ви е направил най-силно впечатление?” и ви обещахме награда, с която да стоплите сърцето на любим човек или защо не - вашето.

Как да кажете „Обичам те” или „Благодаря ти” с книга

Благодарим на всички за прекрасните цитати, които ни напомниха каква сила и мъдрост носят книгите. Наградата за тази игра е само една, но не се тревожете - още следващата седмица (в сряда) ще имате втори шанс да спечелите луксозна книжка с послания. А дотогава жребият определи късметлията и той е: 

zhana

”Пипи кимна в знак на съгласие. Тримата бяха се покатерили върху масата. Внезапно лицето на Томи помръкна. — Не искам да стана голям — заяви той твърдо. — И аз — каза Аника. — То наистина не си заслужава — каза Пипи. — Големите хора никога не се забавляват. Имат само купища неприятни работи и глупави дрехи, и мазоли, и данък общоход.” "Пипи Дългото Чорапче" - Астрид Линдгрен Всички мечтаем да сме големи, но трябва "да сме с големи сърца". Нека всички хора отворят душите си към добро."

Припомнете си играта ни

Честито на zhana! Нека очаква имейл от нас, а на останалите - късмет следващият път!
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?