.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как изглеждат известните картини като селфита

Евгений Милов | преди 4 седмици
Instagram/@ditovontease
Снимка: Instagram/@ditovontease
Автопортретите са Инстаграм от миналото, един вид

Преди изобретяването на фотографията, портретите са били правени с маслени бои, четка и платно, което е изисквало умения и труд от художника. Днес всеки може да се щракне с телефона.

Всъщност, да си направиш фотографски автопортрет с камерата на смартфона стана толкова често срещано явление, че дори получи собствена дума - селфи. 

Това провокира базираният в Болоня италиански дигитален артист Дито фон Тийз (лека шега с името на танцьорката Дита фон Тийз) да изследва концепцията за автопортрет в изобразителното изкуство от миналото, като трансформира класическите портрети в модерни селфита.

Ироничната серия "Classicool" представя шедьоври от Леонардо да Винчи, Винсент ван Гог, Рене Магрит и много други майстори на четката. Подбрали сме най-добрите за вас от следващите кадри в Инстаграм, разбира се.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
За или против секс на първа среща?