.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

"Изпепелени" - пленително и тъмно приключение из един кошмарен свят

| преди 5 години
Изпепелени - Егмонт
Романът ще може да се открие в книжарниците от събота, 31 май

„Изпепелени” e финалната книга в постапокалиптичната трилър трилогия „Чисти”. Романът ще може да се открие в книжарниците от събота, 31 май.

Книгата

Партридж е заел мястото на баща си като лидер на Чиститe. Целта му е да превземе Купола отвътре с помощта на тайната съпротива. Нещата обаче не изглеждат толкова прости от новата му позиция. Неусетно Партридж се оказва изкушен от думите на баща си – може би, ако светът иска да оцелее, той се нуждае от Купола – и от Партридж, който да го управлява...

Докато решителността на Партридж отслабва, Преша и Брадуел продължават да сглобяват пъзела от улики, оставен им от времето преди Детонациите. Тяхната надежда е, че ще съумеят да излекуват нещастниците. Но всичко това зависи и от Партридж. Разделени от разстоянието и историята, дали Преша и Брадуел все още могат да му се доверят? Или светът е обречен на вечна война и злочестини?

Изпепелени - Егмонт

Отзивите

Пленително и тъмно приключение из един кошмарен свят, населяван от гротескни, странно привлекателни същества. Главна героиня, която напомня на постаапокалиптична Алиса, впримчена в сюрреалистичен Свят на чудесата. Оригинално и майсторски написано... потресаващо, опустошително и трогателно. Това са само част от отзивите за трилогията „Чисти”, която плени читатели и критика из цял свят. Романите се издават в близо 20 държави, а правата за екранизацията са закупени от филмовата компания „Фокс 2000”.

"Чисти" - с тела без белези, здрави и превъзходниПленително и тъмно приключение из един кошмарен свят, населяван от гротескни, странно привлекателни същества

Авторът

Джулиана Багът има близо 20 публикувани книги, сред които романи за възрастни и тийнейджъри, преведени на повече от 50 езика. Носител е на редица литературни награди. Над 100 нейни публикации са се появявали в New York Times, Washington Post, Boston Globe, а романите ѝ редовно са препоръчвани от списание
People в страницата им за книги. Понастоящем Джулиана е доцент в програмата
по творческо писане в щатския университет във Флорида. Още за нея ще откриете в личния й сайт juliannabaggott.com.

Романът е на цена от 14,90 лв. Той ще може да се закупи в EPUB формат от iBooks Store и Amazon, както и в сайтовете за продажба на електронни книги, базирани у нас като biblio.bg, helikon.bg, mtel.bg/ebook, globulbooks.com, ciela.com и mobilis.bg.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?