Представяме ви "Интимен наръчник за блогъри" от Ник Сполдинг - страхотна, забавна и остроумна книга. Предупреждението на корицата й гласи "Не четете тази книга пред хора!". Защото в нея героите са такива каквито са - понякога смешни, друг път пълни с комплекси, но винаги искрени, хора, които постоянно търсят и често изпадат в абсурдни ситуации. И най-важното - споделят всичко в своите блогове и дневници.

Героите са Джейми и Лора. Той - "От две години съм сам. Но мъжът не издържа дълго без добра жена до себе си. Под “добра жена” имам предвид, разбира се, жена със сърдечен ритъм и без кожни заболявания, а “до себе си” означава – “върху него и съблечена”. Травмата от жестоката раздяла с Карла ме разочарова от нежния пол, ала опитайте се да вразумите глупавия ми пенис!"

Тя: "Снощи потъпках и последната си искрица достойнство с гнусно деяние, което никога няма да успея да изкупя. Единственото ми оправдание е, че го направих, подтикната от необходимостта “да се върна в играта”. Напълно необяснимо е защо реших, че да „блудствам” с двайсет и девет годишен брокер с увиснали клепачи е най-уместният метод да го направя. Не съм такова момиче все пак. Дори не бях целувала мъж преди третата среща."

Вдъхновението за този роман Ник Сполдинг е получил от своята годеница. Самият той споделя: „След няколко разговора, обвити в алкохолни изпарения, с пъстрата група безпътници, които наричам свои приятели, събрах достатъчно материал за тази книга. Повече от достатъчно всъщност."

Джейми и Лора не са действителни личности, но изпитанията и превратностите, които преживяват, със сигурност са реални.

>>> Прочетете част от Блогът на Джейми >>>

>>> Прочетете част от Дневникът на Лора >>>

Издателство Ера организира конкурса „Напиши, щракни и се гмурни в пъкления казан на флирта“! Участниците трябва да изпратят кратка история, описваща най-забавната интимна среща, на която са присъствали. А тези, които не са майстори на перото, могат да участват със снимки и да ни „разкажат” за своята провалена среща в кадри. Повече за конкурса - научете тук.

Голямата награда е ваучер на стойност 100 лв., с който победителят може да купува книги от сайта на издателство Ера до края на 2013 г. Утешителните награди са ваучер на стойност 50 лв. и екземпляр от „Интимен наръчник за блогъри“ на Ник Сполдинг.

Тази книга е посветена на всички, гмурнали се в пъкления казан на флирта и успели да запазят усмивките си.”
С над 370 000 продадени електронни екземпляра, Ник Сполдинг е сред десетте най-продавани автори в интернет.

 На пазара от 26 април. Цена: 12.99 лв.