.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Филм на седмицата: 21 грама

LadyZone.bg | преди 5 години
21 грама
Защото случайността може да промени много повече от допустимото представите ни за самите нас...

Тази седмица сме избрали за вас една класическа лента, която от големия режисьор Алехандро Гонсалес Инариту. В него ставаме свидетели на необичайно разказана история за цената на любовта, отмъщението, вината и... за 21-те грама, които всеки човек губи в точния момент на смъртта си.

По-конкретно: Пол Ривърс е професор по математика с болно сърце, нужда от трансплантация и преброени дни, докато съпругата безмилостно настоява да стане донор за раждането на детето им, което ще й остави след смъртта си.

Джак Джордан е свещеник и бивш затворник, преориентиран към семейството си с фундаменталистки принципи. Вярата в Бог го държи далече от алкохола и дрогата. Съпругата му е благодарна за новото му религиозно упование, но и скептична към това "лечение ".

Първата му среща с Кристина Пек е на събиране на анонимните наркомани. Тя е щастлива домакиня от средната класа в предградията с добър съпруг и две дъщери. Животът й изглежда по-здравословен и стабилен, докато не се случва събитието, което свързва всички в ситуация "на кантар", измерващ теглото на живота им...

След трагичен инцидент всеки от тях е различен и промяната е необратима. Остава усещането, че случайността може да промени много повече от допустимото представите ни за самите нас...

Гледайте "21 грама" или друг филм по ваш избор VOYO
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?