.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Даниел Радклиф и Джеймс Макавой съживяват Франкенщайн

LadyZone.bg | преди 4 години
Даниел Радклиф и Джеймс Макавой съживяват Франкенщайн
Филмът "Victor Frankenstein" преразглежда легендарната история за известното чудовище от романа на Мери Шели

Хорър класиката на Мери Шели - "Франкенщайн" получава съвременна трактовка като за 21 век благодарение на новата филмова адаптация с участието на Даниел Радклиф и Джеймс Макавой. Наречен "Victor Frankenstein", филмът преразглежда легендарната история за чудовището, роден от научен експеримент с цел да се докаже, че електричеството е в основата на създаването на живота. Ето за какво става дума:

Радикалният учен Виктор Франкенщайн (Макавой) и също толкова брилянтното му протеже Игор Щраусман (Радклиф) споделят благородната идея да помогнат на човечеството чрез своите разтърсващи изследвания върху безсмъртието.

Но експериментите на Виктор надминават очакванията им и научните му експерименти водят до ужасяващи последици. Само Игор може да вразуми своя приятел и да го спаси от чудовищното си творение.

По кината от 25 ноември 2015.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?