.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Да отпразнуваме Световния ден на детската книга с приказки

LadyZone.bg | преди 6 години
Инфодар
Кой спечели наградата?

На 2 април, днес, в мол "Сердика" ще се проведе поредица от четения и забавни представяния на книги под наслов "Часът на приказката".

Поканата важи освен за днес, също и за 3 и 4 април и по ваш избор е в часовете - 11:00 сутринта или от 17:00 ч.

От 11:00 до 12:00 в трите дни издателство "ИнфоДар" ще представи книжките от поредицата "Откривател" - "Насекомите" и "Влечугите".

От 17:00 до 18:00 ч. отново на 2, 3 и 4 април ще бъде представена "Книга на вълшебствата". Ако искате да разберете какво е добавена реалност, да полетите с вълшебна метла, да си служите с вълшебна пръчица - заповядайте на изпълнено с магии представяне!

Представянията ще бъдат в близост до детския кът на "Сердика център", ниво -1. Ще има и награди за най-изявените участници.

Междувременно, вие също можете да спечелите "Книга на вълшебствата" - всичко, което трябва да направите, е да споделите като коментар под тази статия вашият край на изречението

"Ако бях вълшебник, щях да..."

Играта приключва днес в 18:00 часа. Всички, които се включат, ще участват в томбола за наградата. Кой ще забърква вълшебства с помощта на луксозното издание, ще обявим утре, 3 април. Успех!

И късметлията, изтеглен с жребий, е:

Vanya_Genova


Молим да изпратите своя адрес и телефон за връзка на ladyzone@btv.bg, за да можете да получите наградата си.
 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?