Ако сте решили да вярвате на звездите, които казват, че никога не са прибягвали до пластичната хирургия, тогава ще заблудите сами себе си. Няма как обаче да не сме подозрителни към световни знаменитости, които отричат намесата на пластични хирурзи, въпреки техните изпънатите и гладки лица.

Напоследък известните личности все по-често признават за свършената работа по тях и обясняват, че това е било грешка от тяхна страна, и никога няма да легнат отново под скалпела.

В миналото Ким Кардашиян призна за ботокс процедури, липосукция и антицелулитни процедури, но твърдеше, че никога не си е правила корекция на носа или пък да са и поставяли импланти на гърдите. От скорошни снимки на 30-годишната Кардашиян се вижда, че устните й са значително по-големи, но тя твърдо отрича за подобна намеса. „Мисля, че устните ми са достатъчно големи”, заявява Ким.

Никол Кидман също е известна с категоричната си позиция против работата на  пластични хирурзи, въпреки коментарите в немско списание за нейния нов подмладен облик. „Единствено съм пробвала ботокс, но не харесах как изглеждаше лицето ми след това. Сега не използвам подобни неща. Аз съм напълно естествена и нямам нищо по лицето си или някъде другаде по тялото”, коментира още актрисата.