.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Сивата коса е поредното табу, с което жените трябва да се сбогуват

Евгений Милов | преди 51 седмици
Instagram/@Grombre
Снимка: Instagram/@Grombre
Този популярен профил в Инстаграм променя нещата

Инстгарам може да бъде изключително стресиращо и негативно място за човешката психиката с всичките перфектни снимки на тела, лица, ваканции, деца…

Инстаграм е най-негативен за психикатаYouTube е единствената социална мрежа с позитивен ефект

Разбира се, нито един човешки живот не е толкова "розов", колкото изглежда в социалните мрежи. И никой от тези хора не е толкова безупречен, колкото претендира.

Но Инстаграм профилът на Grombre, с над 31 000 последователи, е друга работа - представяйки жени от различни възрасти с различни стадии на посивяла и сива коса. 

"Grombre" е игра на думи от "gray" (сиво) + "ombrе" (омбре) - тренд в боядисването на косата от последните няколко години. 

Сивият цвят на косата задължително присъства в снимките от “Grombre” - истински празник на естествения природен феномен "сива коса". Защото сивата коса все още е табу за жените. Както остаряването, впрочем.

Но този популярен профил в Инстаграм променя нещата, като създава общност в подкрепа на жените, които отказват да боядисват косата си. Вижте избрани снимки по-долу.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?