Messy hair don't care! Хубав слоган за лятото, но всичко свършва, хубавото – особено бързо. Дойде ли краят на лятната ваканция, се поглеждаме в огледалото и установяваме, че къдриците на русалка внезапно са се превърнали в опростено подобие на метла. От слънцето, вятъра и солената вода косата се дехидратира особено силно. Косъмът се начупва, изтънява, не е еластичен и губи блясъка си. Да дадем живот след ваканцията и за косата с тези 5 продукта за хидратиране, подхранване, блясък и стилизиране.

1. Подхранване
Biolage smooth proof е маска за дълбоко подхранване е в пакет, който може да сложите и в куфара, ако пътешествията продължават. Съдържа рициново масло и предпазва и оформя къдриците. Маската помага при нацъфтели краища и изглажда цялостно. Не е необходимо да използвате балсам, защото формулата е силно концентрирана.

2. Нещо ново
След ваканцията задължително сменете шампоана си. Нов сезон - косата има нужда от нови грижи. Redken имат нови продукти, базирани на добре познатите и качествени стари. Формулите All Soft, Extreme и Color Extend са подобрени, с естествени съставки,  без сулфати, силикони и парабени. Добър избор за косата, която се чупи и къса от слънцето и други влияния през лятото. Добавените аминокиселини, захари и ензими хидратират и подсилват блясъка. 



3. Засилете цвета
Боядисаната коса търпи особено силни щети след лятото. Затова има нужда от най-сериозна и активна грижа. Moroccanoil Color Depositing е маска, която не само подхранва, но и придава различни нюанси. Предлага се в следните цветове - аквамарин, шампанско, платина, розово злато и др. Нюансите падат след третото измиване на косата. За по-пастелни тонове, останете с маската 1-2 минути, или я дръжте 5-7 за по-наситен цвят.



4. Блестяща коса
Kristin Ess Hair gloss е продукт, с който ще освежете цвета на косата и ще добавете блясък. Тази shower формула идва в 8 различни нюанса. Продуктът моментално засилва блясъка на косъма и добавя цвят, който просто подсилва вашия. Богат е на кератин. Лесен е за използване в домашни условия, което много хора предпочитат. Може да нанесете още под душа.

5. Фина и гладка
Когато косата е добре подхранена, изправена изглежда още по-добре. С Amika's Polished Perfection Straightening Brush 2.0 може едновременно да изсушите и да изправите косата. Има йонизиращ протектор с iRed технология за по-блестяща коса. Може да изправите дори много къдрава или тънка коса. iRed технологията ускорява проникването на топлината в дълбочина, като така се запасва влагата и върху косата са нанесени по-малко щети.


---

Попълни тест "Как да се справим с живота след ваканцията?" и спечели страхотни награди!

Към теста >>