.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да си направим собствена временна татуировка

Евгений Милов | преди 43 седмици
Instagram
Снимка: Instagram
Сега вече можете да си татуирате каквото пожелаете върху кожата на мига

Ако харесвате татуировките, но още не сте готови да си направите постоянна върху кожата, можете да пробвате усещането с временна татуировка, която да краси тялото ви няколко дни, преди боята да падне.

Това не само ще ви позволи да експериментирате, докато намерите правилния дизайн, но и да се забавлявате непрекъснато през топлите дни от годината. А най-добрата новина е, че лесно можете да си направите сами временна татуировка, без да се изискват уменията на татуист.

Необходими са ви единствено специална хартия, която можете да купите от Amazon, компютър, който да свържете към мастиленоструен принтер, ножица, вода и хартиени кърпи. Така лесно можете да създадете собствен дизайн на татуировката, да я принтирате вкъщи и да я приложите върху кожата.

Първата стъпка е да създадете със софтуер или намерите в интернет подходящ дизайн, който искате да отпечатате с мастиленоструйния принтер върху специалната стикерна хартия. Уверете се, че изображението е с добро качество, а настройките на принтера - на максимум.

След като принтирате изображението, залепете допълнителния адхезивен лист върху отпечатаното изображение и го притиснете хубаво, за да премахнете евентуалните въздушни балончета, които са се образували между двата слоя.

Отстранете пластмасовия слой от хартията и я поставете с лице надолу върху кожата. Притиснете леко с влажна хартиена кърпичка върху гърба на татуировката и внимателно отлепете хартията. Това е! Ако има нещо неясно, гледайте следващото видео:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?