.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как визуално да удължим силуета си

д-р Вергиния Николова | преди 4 години
Woman
Дръжте изправен гърба и не се обличайте в широки дрехи, които обезформят фигурата

Едва ли се съмнявате в това, че когато сте намусени и недоволни сякаш се смазвате от негативизма и той ви прави още по-ниски. Защо да не събудите пантерата в себе си? Достатъчно е да се погледнете в огледалото и да стегнете плешките. Раменете ви мигновено ще се изправят. След това дълбоко вдишайте и издишайте бавно, и спокойно отпуснете раменете надолу. Добра осанка може да постигнете, ако се стегнете в кръста. Коремът ще се прибере и ще прибавите 1-2 см височина само от изправената си стойка. 

Разбира се, в гардероба разполагате и с чифт обувки с високи токчета. Те са достатъчни да повдигнат самочувствието ви. Обуйте ги и тръгнете с плавна, но стегната походка. Когато изглеждаме по-високи, изчезва впечатлението, че сме с наднормено тегло. За да отклоните вниманието от по-едрите бедра и талия, привлечете вниманието върху горната част на тялото с по-дълбоки деколтета, дълги и цветни гердани. Предпочитайте висящите обеци и тънки коланчета.

Стандартът – издължен силует, може да се "догони” с умело използване на стилистични елементи в облеклото. Силуетът се издължава с вертикални раирани десени. Не се заблуждавайте, че широките поли и рокли тип "балон” прикриват натрупванията по ханша, талията и бедрата. Напротив, те създават впечатление, от което не печелите. Силуетът ви не се издължава, нито се вталява от свободните дрехи, а само ви обезформят допълнително. Дрехите от няколко части са по-подходящи за слабите жени, за да придават повече фееричност на стегнатата фигурка.

Използвайте и косата, за да увеличите височината си. Прическа с кок или вчесване тип "италиано” са подходящият избор за визията – висока жена.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Къде ще ходите на море тази година?