Думите не винаги казват всичко. За цялостна и пълна комуникация са особено важни жестовете, интонацията, движенията, стойката на тялото и т.н. Те винаги дават допълнителна стойност или отнемат такава от казаното. 

Невролингвистичното програмиране е подходът в общуването, който разгадава именно тези детайли. Основава се на предполагаема връзка между неврологичните процеси, езика и поведението. В ролята на НЛП специалист Мая Бонева-Mahama коментира поведение и реплики на някои български политици.  

Пълния анализ на на Мая Бонева-Mahama за думите и поведението на политиците гледайте във видеото.  

Снимка: Мая Бонева

Какво ни казват политиците, какви са думите, които подбират и какви са посланията, които чуваме и тези, които не чуваме

"Истина", "държим си на думата", "отблагодарява" - за какво говорят тези думи в изказвания на Тошко Йорданов гледайте във видеото. 

"Мръсната машина", "сделка", "с никой", "съмнение" - за какво говорят тези думи в изказвания на Христо Петров гледайте във видеото. 

"Рак", "тежки наказания", "корупция" - за какво говорят тези думи в изказвания на Костадин Костадинов гледайте във видеото.

"Всяка една партия, която говори за "анархия", "бунт" и "червени линии" ще губи в тази кампания. А тези, които говорят за "обединение", "диалог", умение да се погледне от "друга гледна точка" ще печелят като позициониране в съзнанието на обществото", е категоричното мнение на НЛП специалиста. 

Пълния анализ на на Мая Бонева-Mahama за думите и поведението на политиците гледайте във видеото.