Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт Мидълтън, винаги е изглеждала в добра форма. Тя е майка на две деца, и след раждането адаптира здравния си режим, за да отговаря на промените в тялото, които идват с майчинството.

Каква е тайната на добрата й форма?

В интервю за HOKA One, за която Пипа е посланик, тя разказа какво прави, за да подържа форма. Споделя и има няколко упражнения, които майките могат лесно да практикуват.

Пипа Мидълтън обича джогинга и казва, че то винаги е заемало важна част от живота й.

"Да бъда в движение с моя син на две години и половина в парка или на детската площадка, да го возя на задната седалка, да тичам след него, това бяха начините, чрез които успях да включа упражнения на открито“, обяснява тя.

Снимка: profimedia.bg

Пипа споделя, че килограмите й доста са варирали, но счита, че промените са неизбежните и напълно естествени заради бременността.  

Подобно на много майки, Пипа разказва, че има много по-малко време за упражнения, откакто е р родила.  

„Бягането и фитнесът все още са част от седмичната ми рутина, но не на нивото, което беше преди. Бягането ми сега е повече след децата!“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Преди да стане майка Пипа е участвала в състезания по колоездене на 3000 мили, изкачвала е Монблан и Матерхорн, а също така се е включвала в състезания по ски алпинизъм.