Пипа, чието цяло име е Филипа Шарлот Мидълтън, стана известна на сватбата на сестра си Кейт през 2011 г., като най-красивата шаферка и най-желаната необвързана жена в Обединеното кралство.

Тя е по-малка от херцогинята на Кеймбридж с една година, но по нищо не отстъпва с външния си вид – освен че двете много си приличат, Пипа притежава аристократичната осанка и излъчване, което Кейт има.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Има едно нещо, в което по-малката Мидълтън все още не е догонила сестра си – в броя на децата. Пипа роди първото си дете миналата година на 15 октомври, докато Кейт вече се радва на 3. И макар тя да не усеща тежестта на славата по същия начин, както херцогинята, която е фотографирана навсякъде и по всяко време, Пипа също бива улавяне често, докато разхожда малкия Артур по улиците на Лондон. Последните папарашки снимки са от 22 ноември, петък. На тях тя е с ежедневно облекло – палто в цвят бордо, дънки и бели маратонки, както и с минимално количество грим.

Снимка: profimedia.bg

В никакъв случай не бихме казали, че Филипа изглежда свежо. Дори точно обратното, ако я сравним със сестра й Кейт, която вероятно има много повече задачи и отговорности като майка на 3 деца, а и като бъдеща кралица на Англия. Трябва обаче да се отбележи, че Пипа не е част от английския кралски двор и затова общественият натиск тя да изглежда перфектно не е толкова голям. В крайна сметка тя е преди всичко майка и има пълното право да изглежда недоспала или както си иска!

Снимка: profimedia.bg

Снимка: profimedia.bg