Свикнали сме да виждаме тези жени в главната роля и в центъра на вниманието, но ето няколко момента, в които те трябва да бъдат по-дискретни, за да не засенчат булката. 

Емили Ратайковски
Популярната манекенка е с рокля, собствено производство. Е, не е стояла под лампата цяла нощ с губерка в ръка, но нали знаете как става при звездите. Щрака с пръсти и от утре е дизайнерка. Тази рокля е от колекцията й за Christy Dawn, а цената е съвсем прилична – 250 долара.

Алесандра Амброзио и още куп модели
Когато бразилски топ модел се омъжва, общата дължина на краката на шаферките е почти колкото магистрала „Люлин“. Касия Лара, Фернанда Мота, Изабели Фонтана, Алесандра Амброзио и Джейса Чиминазо демонстрират копринен финес.

Миранда Кeр
В тази сватба няма булка, защото и двамата младоженци са от мъжки пол, но пък шаферката е топ манекенка. И сестра на единия от новобрачните.

Британи Сноу
Актрисата от „Перфектният ритъм“ е до колегите си от филма Анна Камп и Скайлър Астин в този толкова важен ден.

Ева Лонгория
Актрисата с три брака определено има опит в сватбите. Пухкавите шаферки тук се къпят в морско зелено заради брака на нейна приятелка в Кордоба, Испания.

Риана
Певицата шаферства на сватба на Хаваите в рокля на Badgley Mischka. Малко ни е мъчно за фотографа вдясно, който изпуска този супер кадър, докато снима булката.

Бионсе
Певицата (чийто 38-ми рожден ден е съвсем скоро) е шаферка на колежката си от Destiny's Child Кели Роуланд.

Сара Джесика Паркър
Звездата от „Сексът и градът“ придава блясък на сватбата на Мелинда Релея – един от продуцентите на пълнометражните версии на филма.