Актьорите Весела Бабинова и Владимир Зомбори кръстиха дъщеричката си.

„Йоана вече е една малка християнка. Щастлива съм, че на този ден бяхме с нашето семейство. За пореден път осъзнавам, че не е нужно да делиш една кръв с близките на сърцето си, за да ги наречеш именно “семейство”. Благодаря ви, приятели, че бяхме заедно. Беше много важен ден за нас. А кръстницата, която имаме, е един от най-прекрасните хора, които познавам. Благодаря ти, Тише, че се съгласи да бъдеш нейния духовен водач! Обичам ви!“ – написа щастливата майка в Инстаграм.

Актрисите и дългогодишни приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова родиха не само в една болница, но и в един ден – 27 септември 2020 г. Ето какво разказаха те за това съвпадение в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„В два през нощта се обадих на д-р Лекова, защото имах контракции, а тя ми каза „Супер! Твоята приятелка вече те чака там“. На Весела терминът беше на 26-ти, а моят на 28-ми и се срещнахме по средата“ – сподели Луиза Григорова.

„Като видях, че Луиза ми звъни в два през нощта, веднага разбрах защо. Зарадвах се, че ще бъдем заедно“ – допълни Весела Бабинова.