Актрисите и дългогодишни приятелки Луиза Григорова и Весела Бабинова родиха не само в една болница, но и в един ден – 27 септември. Ето какво разказаха те за това съвпадение в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„В два през нощта се обадих на д-р Лекова, защото имах контракции, а тя ми каза „Супер! Твоята приятелка вече те чака там“. На Весела терминът беше на 26-ти, а моят на 28-ми и се срещнахме по средата“ – сподели Луиза Григорова.

„Като видях, че Луиза ми звъни в два през нощта, веднага разбрах защо. Зарадвах се, че ще бъдем заедно“ – допълни Весела Бабинова.

„Не ни липсват купоните. Сега е пандемия, така че нищо не изпускаме“ – споделиха актрисите и почерпиха водещия коктейл с българско натурално мляко.

Снимка: bTV Media Group

„Всяко мляко е от цица“ – отговориха те на въпроса му дали коктейлът не е от „цица“.

„Няма да излъжа, ако кажа, че съм имал извратени сънища за това. Ето как неусетно стана секси петък“ – пошегува се Николаос.

Снимка: bTV Media Group

Той показа на голям екран в студиото двете видеа, които е поръчал на актрисите да заснемат по темата „Как минава денят на една майка“.

„Луиза се е справила много добре, а Весела е направила съвсем друга задача“ – коментира водещият на шоуто.

„Не тренирам толкова много, но нали видеото трябваше да е като на инфлуенсър, т.е. показваш неща, които реално не правиш“ – пошегува се Луиза, на която лекарката наскоро е казала да целува по-малко бебето Бран по бузите, защото от това му се появяват пъпчици.

Какво още споделиха актрисите за майчинството, за театрите по време на пандемия и как се справиха с игрите в шоуто – вижте във видеото горе.

Снимка: bTV Media Group