Коледа приближава, а с нея и коледните чудеса. Могат да се случат на всеки и навсякъде - стига да поискаме.

Коледа ще донесе много настроение и паметни събития за всички доброволци и съмишленици на фондация „Движение на българските майки”. Организацията за традиционните благотворителни инициативи е в разгара си. Отново стотици доброволци и приятели на фондацията са запретнали ръкави в трескава подготовка - изработват сувенири, набавят материали и опаковат подаръци за малки и големи.  

Тази година коледните инициативи на ДБМ – София ще бъдат под наслов „СВЯТ ОТ ЦВЕТНИ ЧУДЕСА”. Средствата, които ще се съберат, ще бъдат предоставени за целите на проект, съвместно с ДМСГД „Света Параскева”, гр.София.

Очакват ви прекрасни изживявания сред неустоими цветове!

Благотворителният базар ще започне с изложба разпродажба на фотографски изображения, организирана съвместно с  Арт център Photosynthesis. Тя ще се проведе от 15 декември 2011 г. до 10 януари 2012 г. във Photosynthesis (София, бул. „Васил Левски” 57). Откриването е на 15 декември 2011 г. от 19:00 ч.

Хубавите събития продължават с традиционния базар за ръчно изработени сувенири, откъдето ще можете да закупите подаръци за всички свои близки и приятели. Тази година базарът ще е по-дълъг от обикновено - от 17 до 23 декември (включително) и ще се състои в мол Сити Център София, всеки ден от 10:00 до 21:00 часа.

Благотворителни базари на ръчно изработени сувенири ще има и в градовете Пловдив (на 15 и 16 декември от 17:00 до 19:00 часа и на 17 и 18 декември от  10:00 до 19:00 часа в мол Пловдив) и Бургас (17 и 18 декември от 10:00 до 19:00 часа в мол Бургас Плаза).

Направете вашата Коледа по-шарена, по-истинска и по-добра!


Чудеса ще се случват и на 18 декември в Концертната зала на Военния клуб в София. Фондация „Искам бебе” и Сдружение на жените военнослужещи организират Коледен благотворителен базар, който са кръстили с прекрасното име „Ангелска ЧУДОтворителница”.

От 11:00 ч. до 18:00 ч. ще ви очакват вкусни и красиви сладки, с аромат на канела, малки коледни джуджета ще показват колко е лесно сами да си направим украса за елхата, професионален фотограф ще снима веселите усмивки на децата. Ще има и голяма торта по случай петия рожден ден на Сдружението на жените военнослужещи.

Приходите от събитието ще бъдат дарени в помощ на децата на загиналите военнослужащи и за семейства, които очакват мечтата им да имат дете да се сбъдне.

И за двете събития не забравяйте да вземете своите усмивки и щедрост. И внимавайте какво си пожелавате – ВСИЧКО СЕ СБЪДВА!