Творческият екип зад филма "Батгърл" (Batgirl), включващ Адил Ел Арби и Билал Фала, ще се заеме с рестартирането на киносагата за "Мумията". Дуейн „Скалата“ Джонсън също ще се завърне в света на Мумията, но обаче не е сигурно, че той ще се завърне в ролята на Краля Скорпион, пише Giant Freakin Robot.

Снимка: Getty Images

Ролята на Дуейн Джонсън беше едно от най-добрите неща в "Мумията се завръща". Неговата трагична предистория беше нещо, което очевидно заслужаваше солов филм, и светът получи точно това. Разбира се, той бледнееше в сравнение с това колко пари направи "Мумията се завръща", но това беше моментът, в който хората забелязаха, че Джонсън може да изиграе силна главна роля.

Снимка: Getty Images

Всъщност всички ще се радват на завръщането на Брендън Фрейзър в ролята на Рик О'Конъл, ако това стане. Разбира се, това ще бъде един по-възрастен и по-опитен О'Конъл - но Фрейзър заяви, че не би имал нищо против още един филм за "трансформация" след „Кит“.

Снимка: Getty Images

Каква по-добра трансформация за Брендън Фрейзър от тази да влезе във форма и да се бие с Дуейн Джонсън в рестарта на "Мумията"? Като се има предвид, че Джонсън вече изигра ролята на "лошото момче" в "Черният Адам", той би могъл да поеме ролята на злодея или мумията в рестарта.

Дуейн Джонсън би могъл да бъде мумифицираната версия на Краля Скорпион, който е събуден от О'Конъл и сега трябва да търси своето отмъщение в рестартирането на "Мумията".

Снимка: Getty Images

Дуейн Джонсън е може би най-голямата звезда на екшън филмите в света в момента и би било невероятно той да се завърне в света на "Мумията". Адил Ел Арби и Билал Фала обаче биха могли да изградят бърза роля за всички нас и да направят от Джонсън напълно нов герой, дори такъв, който да си партнира с Рик О'Конъл на Брендън Фрейзър.

Все още не се съобщава, че Фрейзър ще се завърне за този рестарт, но би трябвало - в противен случай това би било пропиляна възможност, пише още БГНЕС.