Дуейн "Скалата" Джонсън подари собствения си пикап на фен като изненада за наближаващите коледни празници, пише Yahoo News.

49-годишната звезда от филма "Червена бюлетина" (The Red Notice) сподели сърцераздирателно видео в Инстаграм профила си, в което показва как е изненадал ветерана от военноморските сили Оскар Родригес, като му е подарил собствения си "пикап по поръчка", след като е научил за историята му.

Скалата е поканил фенове на безплатна кинопрожекция на най-новия филм, в който участва. Но освен това актьорът е искал и да направи "нещо голямо..., нещо велико..., нещо незабравимо за един фен."

Първоначалната идея на Джонсън е била да му подари автомобила Porsche Taycan, който кара във филма. Така че се обръща към Porsche, но от компанията му казват "не". "Но аз все пак казах "да". Ще направя по-добър подарък. Ще подаря собствения си пикап по поръчка. Моето бебче", казва Скалата.

"Събрах колкото се може повече информация за всички в кинозалата и в крайна сметка историята на Оскар ме развълнува", споделя звездата.

"Той се грижи за 75-годишната си майка. Личен треньор. Лидер в църквата си. Осигурява подкрепа и храна за жени, които са станали жертви на домашно насилие. Горд и скромен ветеран от флота. Състрадателно човешко същество. Наслади се на новия си пикап! Весела Коледа на теб и семейството ти!", казва Скалата на Родригес във видеото.

В клипа виждаме как Джонсън дава плик с документи на Родригес, като му обяснява, че пикапът вече е негов. Обзет от емоции, Родригес пада на земята и започва да плаче от щастие, питайки: "Какво, по дяволите, става тук?" - преди да стане и да прегърне актьора с всичка сила.

След като Родригес потегля с новия си пикап, Джонсън се замисля за момент и казва: "За мен беше чест да внеса малко радост в живота на някой, който заслужава много повече от пикапа ми". След което започва да се смее и казва: "А сега трябва да разбера как да се прибета. Защото нямам кола."

"Нямам думи, с които да изразя колко съм благословен и благодарен!", споделя вълнението си Родригес в Инстаграм след срещата с холивудската звезда.