Дори Дуейн "Скалата" Джонсън не е останал равнодушен, щом е видял полицейския служител, който силно прилича на актьора - и за когото интернет потребителите не спират да говорят от две седмици.

49-годишната звезда от филма "Круиз в джунглата" е останал силно изненадан от огромната прилика със своя двойник от Алабама - лейтенант Ерик Фийлдс.

"О, уау", пише Джонсън в Туитър профила си в понеделник, публикувайки своя снимка до тази с полицая от шерифството на окръг Морган, която стана вайръл с над 13 500 харесвания.

Двамата снажни и гологлави мъже блестят с 24-каратова усмивка и слънчеви очила модел "авиатор" на кадрите.

"Момчето отляво е много по-готино", пише още Скалата, визирайки Фийлдс. "Пази се, братко и ти благодаря за службата. Един ден ще пием текила и ще чуя всичките ти истории за "Скалата", защото знам, че имаш такива", не пропуска да се пошегува Джонсън.

За приликата между 37-годишния полицейски служител Ерик Фийлдс и Скалата се заговори преди около две седмици, като впоследствие той казва пред AL.com, че това не е първият път, когато хората го оприличават на кинозвезда.

"Наричаха ме детето на Скалата и Вин Дизел", коментира ситуацията Фийлдс , който е полицейски служител в шерифството от 17 години. "Това е забавно и ласкателно. Предполагам, че може да е и по-зле", шегува се той.