Повече от 1000 човека се абонират за сайт й, след най-скъпоплатеният актьор според "Форбс" й благодари за написана статия.

Тя е Полина Маринова, българка, която от години живее в САЩ.
А той е Скалата - актьорът с 214 милиона последователи в Инстаграм.

В края на 2020 година Поли публикува материал за Скалата в сайта си и не след дълго той й благодари пред милионите си последователи. Историята си разказва в "Преди обед".

"Големи благодарности на Полина Маринова за този профил. Беше приятна изненада да го прочета." - е част от това, което Скалата пише. 

"Сега съм му пратила мейл с предложение за интервю и чакам да ми отговори" - разказва за продължението на историята тя.

"Това, което го различава от другите е, че сам си управлява Инстаграма и Фейсбука. Всеки път, когато публикува нещо от негов фен, споменава името му и това го прави още по-симпатичен и харесван" - споделя мнението си за актьора Полина. 

По-късно Скалата отговаря и поста й в Туитър.

За читателите си Полина уточнва, че едни от любимите му ястия са с млечен шоколад, бисквити с фъстъчено масло, и още бисквити, и още фъстъчено масло

Тя е правила материали и за Ричард Брансън, Илън Мъск, Джордж Клуни и др. 

"Ричард Брансън ме пита много неща за България. Той просто се интересуа от другите хора." 

Снимка: https://www.facebook.com/polina2013

Според нея световните знаменитости са наясно, че нищо, случило се с тях, не може да се скрие: "Затова нямат проблем да кажат аз бях наркоман или алкохолик. Това ги прави по-харесвани, защото хората разбират, че никой не перфектен". 

Заедно с родителите си Полина напуска България, когато е на 8 години. От 2000 живее в Атланта. Работи като автор на свободна практика за Си Ен Ен, след което се мести в Ню Йорк, където е става редактор на бизнес изданието Fortune. 

Впоследствие решава, че истинската свобода е да правиш нещата по твоя си начин и започва свой бизнес. Прави сайт със статии за успелите хора, като някои от тях са платени. 

"Вдъхновяват ме тези, които са успели в нещо, научили нещо от грешките си. Не са ми интересни хората, които са перфектни!"

Цялото предаване гледайте "Преди обед" на btvplus.bg.