Мили Дядо Коледа,

Слушках, папках и сега си чакам подаръците. Ако това не е достатъчно – ето, и красиви сладки съм ти направила. Ще ти оставя и чаша мляко до камината. Ти само внимавай като влизаш и не оставяй стъпки по килима, че после аз трябва да чистя.

Искам да ми донесеш една бездънна торба здраве – за мен, за семейството и приятелите ми и за всички, които четат LadyZone. А пък аз тържествено обещавам да пия поне по 1 литър вода на ден, да хапвам плодове и да не се храня пред компютъра в офиса, а да си използвам пълноценно обедната почивка в компанията на питателна храна и добри колежки.

Никак, ама никак няма да ти се разсърдя, ако ми донесеш и повече късмет. Не, не искам да печеля от лотарии. Но с малко късмет нещата винаги се получават по-добре, а и имаш хъс да продължиш. Поръси с него и приятелите им и дано през 2012 гходина им се случи това, което им е липсвало през отминаващата.

Нека и през 2012 година читателките ни са все така готини, креативни и активни. Ние ще се постараем да не им е скучно, да бъдем полезни, интересни и актуални.

Останалото са дреболии – колегите в офиса да не ми вземат чашата за кафе с ангелчето, в хладилника винаги да ми се намира буркан с кисели краставички за освежаване след купони… А да – и не забравяй, моля те, билета ми до Нова Зеландия. Миналата година пак ти писах, а не го донесе. Хайде малко по-сериозно, ако обичаш!

Лек път и дано няма задръствания!

С любов:
Роси