„Мамо, скучно ми е!“ По-колко пъти на ден чувате фразата от детето? Поне по пет? Това означава само едно – вие сте родител на дете, което е във ваканция, и всеки божи ден ушите ви чуват едно и също. Редовно посещавате близкия парк с детска площадка, оцветявате, рисувате, изрязвате, залепвате, криете се, строите кули с конструктор или приспивате куклите. Е, всяко необятно въображение се изчерпва в даден момент и точно той е особено подходящ за една качествена анимация, която да достави истинско удоволствие за детето и да ангажира вниманието му за дълго (която и майка да питате, ще отговори, че половин час тишина е време, в което може да свърши куп неща).

Предлагаме ви да се потопите в разнообразието, което предлага VOYO - стрийминг услугата вече разполага с нова платформа, изцяло обновен дизайн и нови приложения за мобилни устройства и Android TV, за да могат потребителите да имат неповторимо преживяване с любимите им заглавия навсякъде и по всяко време. 

Нашите 5 предложения за чудни анимации идват именно от онлайн видео платформата на bTV Media Group, където може да намерите още по-богата селекция от заглавия в различни жанрове, любими и хитови сериали, детски филми и поредици, спортни предавания и събития на живо, концерти, риалити формати и развлекателни предавания, поднесени с още по-удобен интерфейс и усъвършенствани функции за персонализация.

„The Sharksons“


„The Sharksons“ е забавно и образователно шоу за деца, включващо класически и нови детски песнички. Присъединете се към The Sharksons в техните приключения из океана, почиствайки морето и учейки децата как да броят, сричат и още много забавления. Звучи страхотно, нали?

Не само забавен, но и образователен детски сериал, чиито серии от сезон 1, може да гледате тук.

„Арпо“

 

Арпо може да изглежда страшен, но той не е някакъв строго таен проект на правителството, той е просто безобидна икономка, който за съжаление се оказва, че работи за най-лудото семейство, познато на човечеството. Основната му работа е да се грижи за невероятно разсеяните възрастни, да почиства след непослушното деветгодишно момче и най-вече да оцелее при бебе Даниел (малък магнит за проблеми).

Гледайте целия първи сезон на сериала тук.

 



„Antiks“

 



Джоуи и Бу, две ексцентрични мравки, често изпадат в беда поради любопитството си, но също така са в състояние да превърнат неочакваните ситуации във вълнуващи приключения.

Гледайте целия първи сезон на „Antiks“ тук.

 

 

„Сава закъснява“


Всяка сутрин Сава и Малика тръгват по една и съща пътека към училище. И всяка сутрин двамата закъсняват! Това е така, защото винаги се оказват в невероятни приключения по пътя си. Но директорът Прюдънс никога не вярва на историите им... Гледайте „Сава закъснява“ тук.

„Oddbods“



Седем възхитителни, космати и странни чудовища на име Фюз, Пого, Нют, Бабълс, Слик, Зи и Джеф се впускат в ново приключение всеки ден и ежедневно научават нещо ново.

Гледайте сериите на “Oddbods” тук.

 

 

Ако искате да предложите на вашето дете още качествени филми или да гледате филми цялото семейство, предлагаме ви още няколко любопитни заглавия като "Миа и белият лъв", "Ласи се завръща у дома" и "10 дни само с татко". 

Лятото определено е по-забавно с VOYO!