Стрийминг услугата VOYO вече разполага с нова платформа, изцяло обновен дизайн и нови приложения за мобилни устройства и Android TV, за да предложи на потребителите неповторимо преживяване с любимите им заглавия навсякъде и по всяко време. Под мотото „Ти решаваш кога е твоето свободно време“ онлайн видео платформата на bTV Media Group предлага на своите абонати още по-богата селекция от заглавия в различни жанрове, любими и хитови сериали, детски филми и поредици, спортни предавания и събития на живо, концерти, риалити формати и развлекателни предавания, поднесени с още по-удобен интерфейс и усъвършенствани функции за персонализация.

През лятото прекарваме повече време в удоволствие, отколкото през всеки друг сезон - късно ставане, почивка край морето, повече свободно време, гледане на филми, четене на книги, партита на открито и още много. По-свободни сме и за семейството си - бавно да си сготвите вечеря, да гледате сериал и още много. 

Нови филми, сериали и предавания ще откриете на обновената платформа на VOYO. Сайтът е с ребрандирана, още по-приятна и стилна визия. За твоето лично време през лятото или когато си на път - може да гледаш от телефон, таблет или компютър по всяко време любимите си сериали, филми и предавания. 

Подбрахме топ 3 романтични заглавия, които си струва да гледате, независимо дали сте обвързани това лято. Ако имате половинка - хванете се за ръка и гледайте. Ако нямате - по-надолу ви предлагаме 3 разкошни напитки, които могат да ви правят компания. Заглавията от VOYO, които подбрахме, са: "Два билета до рая", "Любовта е в приложението", "Денят на майката".

Когато две сватби са съсипани, защото булката на едната и младоженецът на другата сватба са зарязани пред олтара, Вселената за пореден път доказва, че се движи по свои си планове. Сюжетът на "Два билета до рая" е обещаващ още от началото, нали? Изоставените Хана и Джош решават, че ще отидат на медения си месец и пътищата им ще се пресекат, докато кацат в един и същи курорт. Е, да не ви разказваме всичко. Просто гледайте. 

Издаваме малко и за "Любовта е в приложението". След дълго отсъствие Емилия, писател на любовни романи, нахлува отново в живота на порасналите си деца под предлог, че ще раздава автографи в местната книжарница. Междувременно Тейлър и Зак изследват нови и стари връзки чрез приложение за запознанства... Когато Зак отива на среща от приложението, се оказва, че срещата е с… майка му. Колкото и да е ужасен от обстоятелствата, това е шанс за него да излекува стари рани, докато Тейлър пък се запознава с жена, която променя начина, по който винаги е разсъждавала за любовта.

Романтичните филми вървят добре с тези напитки: коктейли с розов джин и стрък леко опушен розмарин; коктейли с водка и захарен памук и водка с екстракт от драконов плод (придава изключително красив лилав цвят). Консумира се отговорно!

Или може би ви се иска малко повече екшън? Все пак не всички са луди романтици, които се възхищават на залезите. Някои просто искат да скачат от скалите. За тях са екшъните на платформата - "Студено отмъщение", "Рамбо", "Ярост", "Мисия: Ноември". 

Вървят добре с тези напитки: бира (задължително студена); водка с натурален сок касис и много лед. Консумира се отговорно!

Лятото е време за релакс и разтоварване, а според нас това най-лесно се случва, когато се смеем. Окситоцинът е хормонът на щастието и любовта. За да го имаме в повече, е варинат да гледаме комедии. На Voyo през юли това са заглавията, които ще ви оставят без дъх - "А дано, ама надали", "Моята голяма луда гръцка сватба" 2, "Бивш под прикритие", "Голата истина за група жигули", "Жълт олеандър", "Завръщане" 1 и 2 и "Като за последно". 

Вървят добре с тези напитки: (бъбриво) просеко; коктейл "Мимоза". Консумира се отговорно!