Ако имате 3 деца, то със сигурност сте наясно, че интимните моменти, в които можеш да останеш сам със себе си са малко, да не кажем, че съвсем липсват. А когато стане дума мама и татко да се усамотят – тогава трябва да има строги правила. На това мнение са Криси Тейгън и Джон Леджънд, които само преди 2 месеца станаха горди родители на трето дете.


„Заключвайте вратата, ако имате деца“, сподели своя съвет към родителите 44-годишният носител на „Грами“. Леджънд и 37-годишната Тейгън имат 3 деца – Луна на 6г., Майлс на 4 г. и малката Ести, която е едва на 2 месеца.


Коментарът на изпълнителя беше поднесен по хумористичен начин по време на участието му в подкаст, добавяйки „Нашите деца си имат своите начини да намерят пътя до нашата стая, така че, ако искаме да имаме време двамата заедно, задължително трябва да заключим вратата.“


Натоварените графици на Тейгън и Леджънд понякога възпрепятстват двамата да прекарват повече време заедно, но изпълнителят е категоричен, че романтиката и полагането на усилия са задължителни в една връзка.
„Трябва да намирате време, все още трябва да правите романтични жестове и да полагате усилия. Не може да приемате нещата за даденост, особено ако сте от повече време заедно. Ако позволите рутината да ви погълне, то тогава трябва да направите нещо интересно, да отидете на среща“, добавя към съветите към родители певецът.



Преди да посрещне на бял свят третото си дете през януари тази година, двойката загуби едно момченце през 2020 година, с което Криси Тейгън беше бременна.

Година след смъртта му моделът разкри, че със съпруга ѝ са били избрали за него името Джон, но така и не са имали възможност да му го дадат. Майката и преди е имала трудности при бременността заради проблеми с плацентата. Наложило се е да роди първия си син с цял месец по-рано, след като лекарите са установили, че бебето не получава достатъчно хранителни вещества.

Джон Леджънд и Криси Тейгън се срещат през 2006 г. по време на снимки на видеоклип и се женят 7 години по-късно на езерото Комо в Италия.