Криси Тейгън и Джон Леджънд целуват дъщеричката си Ести по двете бузки в чаровен видеоклип, публикуван в Инстаграм профила на певицата. Двамата родители посрещнаха третото си дете на бял свят през януари.

"Първа целувка!!!" – пише Криси в своята публикация. Ести издава сладки звуци, а гордите й родители се смеят. Малката чаровница Ести носи нещо, което изглежда като розов спален чувал, докато мама и татко са съчетали своите визии в черно.

37-годишната Криси е майка на три деца – Ести, Майлс и Луна. 

През септември 2020 г. Криси загуби момченцето, с което бе бременна. 

Година след смъртта му Тейгън разкри, че със съпруга ѝ са били избрали за него името Джон, но така и не са имали възможност да му го дадат. Майката и преди е имала трудности при бременността заради проблеми с плацентата. Наложило се е да роди първия си син с цял месец по-рано, след като лекарите са установили, че бебето не получава достатъчно хранителни вещества.

44-годишният Леджънд обяви появата на третото дете на двойката на 13 януари, петък, на частен концерт. Музикантът каза на публиката, че двамата с Тейгън са посрещнали „малкото бебе тази сутрин".

Шест дни по-късно дуетът представи на света своето момиченце със сладка снимка в Инстаграм, на която Луна и Майлс люлеят сестричката си в бяло пухкаво одеяло.

„Тя е тук! Ести Максин Стивънс – къщата е пълна с хора, а семейството ни не може да бъде по-щастливо", отбелязва Тейгън в публикацията си.

Леджънд заяви пред списание People, че е „възхитен" от начина, по който съпругата му се възстановява след раждането на момиченцето им с Цезарово сечение.

"Има много време до пълното възстановяване, но тя се справя чудесно. Тя е толкова умна и силна, въпреки че жените преминават през много неща, за да доведат живота на бял свят, и аз й се възхищавам за това“.

„Просто мисля, че се чувстваме по-сигурни в нашия стил на възпитание. Мисля, че сега просто се чувстваме по-уверени като родители", добавя Леджънд за това, че е баща на три деца.