Американският певец Джон Леджънд, който през 2019 г. беше обявен за най-секси мъж на планетата, и съпругата му Криси Тейгън са решили да продадат два мезонета в Ню Йорк на цена от 18 млн. долара, съобщава Mansion Global.

Мезонетите се намират в сградата Brewster Carriage House, която е забележителност от 19 век в Голямата ябълка. Двамата купиха първия апартамент за 9,02 млн. долара през 2018 г., а втория за 7,7 млн. долара през 2020 г.

Апартаментът от 576 кв. м разполага с шест спални, както и с три газови камини, охладител за вино и подово отопление в баните. На покрива има самостоятелна тераса от 306 кв. м с поливна система и барбекю.

Най-сексапилният мъж на планетата за 2019 г. и съпругата му са планирали да обединят мезонетите в един двуетажен апартамент, но не са успели да осъществят плановете си заради натоварените си графици.

"Разбрахме, че заради работата ще живеем по-често в Лос Анджелис. Затова решихме да насочим ресурси към нашата къща там", обяснява Леджънд, цитиран от БГНЕС.

През юли 2021 г. той продаде друг имот - имение в Бевърли Хилс. Музикантът и съпругата му обявиха къщата за продажба за 23,9 млн. долара и намериха купувач, но сделката пропадна. По-късно двойката все пак успя да продаде имота.