В края на миналата година списание People обяви кой е най-сексапилният мъж на 2019 г. и доста хора се изненадаха, че това е именно певецът Джон Леджънд. В чест на титлата си музикантът подготвя следващия си албум, за който казва че ще е най-сексапилният му досега. И не само това, но и песните, които е подготвил за почитателите си ще са много подходящи за… сещате се - любов по време на карантина.

Джон Леджънд с половинката си Кристи Тейгън (модел)
Снимка: Getty Images

Музикантът говори повече за предстоящия си албум в онлайн интервю с телевизионния водещ Джими Фалън, който от известно време води предаването си от вкъщи.

Това е може би най-сексапилният ми албум досега. Което ще свърши работа, ако сте принудени да си стоите вкъщи и да правите корона-бебета. Ако трябва да прекарате много време вкъщи с партньора си и се нуждаете от саундтрак за това, този може да свърши работа.

Джон Леджънд

Все още не е ясно кога ще се появи този нов албум, за който се предполага, че ще стане причина за много нови бебета, заченати по време на карантината.

Новият албум идва, в момента го миксираме и остава още малко да се довърши. Не съм много сигурен как ще успеем да го довършим, защото не виждам как бихме могли да се дистанцираме при записи на оркестъра, но ще измислим начин. Във всеки случай по-голямата част от работата е свършена и ни остава съвсем малко.

Джон Леджънд

Същевременно музикантът редовно изпълнява музика на живо за почитателите си в Инстаграм, за да им помогне да преодолеят самотата заради дистанцирането. Според него в моменти като този хората имат най-голяма нужда от някого до себе си, макар и виртуално: “Този период има много тъмни страни, но е положителен фактът, че го преживяваме заедно, макар и да се дистанцираме един от друг. Помагаме си един на друг, за да го преживеем".