Kозленце с увреждания не се разделя от плюшено мече на име Кевин.  Животното било спасено наскоро и за нищо на света не искало да остава само.

В приют за животни в Ню Джърси, специализиран в грижата за кози с увреждания, живеят 172 кози и много други селскостопански животни.

"Козите са изключително привързани. Ако имат братя и сестри или са майка и бебе, стига хората да не ги разделят, те ще останат свързани за цял живот. Те лежат една върху друга, спят заедно. Така че е естествено да искат да се гушкат", казва тя пред PEOPLE. 

Доброволците се стараят никога да не оставят коза сама през нощта. За съжаление има случаи, в които някоя от тях трябва да се отдели. Такъв бил случаят с Лиъм - малко козленце, което било спасено и настанено в приюта.

То пострадало в близка до приюта ферма - задният му крак се бил заплел в оградата и висял на сухожилие. Последвала операция за ампутиране на крака. За да се излекува и от хигиенни съображения, трябвало да остане само. 

Затова му купуват гигантско плюшено мече и го слагат до него. Лиъм бързо се привърза към голямото мече,  след като го помирисва няколко пъти. 

Снимка: GOATS OF ANARCHY

Още снимки вижте в Галерията. 

Но работата на Кевин не свършва дотук.

След като виждат ефекта на Кевин върху Лиъм, от приюта започват да запознават плюшеното мече и с други животни, които се нуждаят от приятел.

Хора от цял свят започват да изпращат плюшени мечета като кевин на приюта, за да могат и други животни да имат компания.

Още снимки вижте в Галерията.